Inschrijven Operatie Market Garden 2019

Hé jij daar!

Wil jij het meest spraakmakende WO2 evenement in Nederland van 2019 ook niet missen? Wil je samen met 600 voertuigen twee onvergetelijke ritten rijden?

Schrijf je dan nu in voor Operatie Market Garden 2019, en neem deel aan de 75ste Herdenking van de grootste gecombineerde luchtlanding en grondtroepen operatie aller tijden. In 2014 bracht het evenement meer dan een half miljoen kijkers op de been en ruim 20.000 bezoekers kwamen naar het basecamp in Veghel. In 2019 verwachten we vanwege 75 jaar herdenking nog meer aanloop. Dit gaat een unieke ervaring worden!

Na een spetterende start in Leopoldsburg (België), waarvan het drie daagse verblijf is inbegrepen, rijd je met ons mee in colonne naar Veghel over Hell’s Highway, dezelfde wegen als de bevrijders in 1944.

Daarna kan je de gehele week verblijven op ons basecamp te Veghel of op het kamp in Grave (82ste Airborne Divisie). De kampementen staan bol van activiteiten op het gebied van educatie, veteranen, militaria en re-enactment. Duizenden basisschool leerlingen uit de regio komen naar het kamp om daar te leren over onze bevrijders. Leuk!

In het tweede weekend rijden met z’n allen in colonne naar de Waalkade in Nijmegen, waar we weer opgewacht zullen worden door tienduizenden belangstellenden!

Voor slechts € 75 per persoon mag je aan beide ritten deelnemen en kan je in totaal 10 nachten verblijven op onze basecamps. Voor € 50 per persoon kan je meedoen aan één van beide ritten, ook dan zijn de basecamps inbegrepen.

Bij je inschrijving krijg je altijd de volgende geweldige extra’s:

  • OMG2019 full-colour routemagazine (beperkte oplage)
  • 2 horeca consumpties per deelnemer per route (te gebruiken in Veghel)
  • Lunchpakket(ten) tijdens route Noord en/of Zuid
  • OMG2019 voertuigbord(en)
  • OMG2019 card (identificatie)
  • 25% entreekorting op regionale oorlogsmusea t/m mei 2020 (op vertoon van OMG card)
  • Drie dagen verblijf te Leopoldsburg (met hoge korting op lokale festiviteiten) voor route Zuid
  • Zeven dagen verblijf te Veghel voor alle route Zuid en/of Noord deelnemers (inclusief faciliteiten)
  • Verblijf te Grave voor 82ste Airborne deelnemers naar keuze (inclusief faciliteiten)
  • En het belangrijkste; een onvergetelijke herinnering.

Maaltijden- en ontbijtvouchers voor basecamp Veghel kun je bij je bestelling t.z.t. opgeven, zodat je zeker weet dat er op je wordt gerekend met het eten. Kinderen tot 15 jaar (in 2019) neem je bijna gratis mee, we willen de nieuwe generatie zo veel mogelijk betrekken bij de herdenkingen.

Bij de incheckbalie op het basecamp of Leopoldsburg ligt alles voor je klaar op je dag van aankomst.

Het is helaas niet mogelijk om je ter plaatse in te schrijven. Vooraf aangemelde wapens met vergunning zijn toegelaten.
Vol=vol!

Waar wacht je nog op? Doen! NU!