Inschrijven Operatie Market Garden 2019

Hé jij daar!

Wil jij het meest spraakmakende WO2 evenement in Nederland van 2019 ook niet missen? Wil je samen met 600 voertuigen twee onvergetelijke ritten rijden?

Let op! De inschrijving is gesloten.

Schrijf je dan nu in voor Operatie Market Garden 2019, en neem van 14 tot 22 september 2019 deel aan de 75ste Herdenking van de grootste gecombineerde luchtlanding en grondtroepen operatie aller tijden. In 2014 bracht het evenement meer dan een half miljoen kijkers op de been en ruim 20.000 bezoekers kwamen naar het basecamp in de gemeente Meierijstad tussen Schijndel en Veghel. In 2019 verwachten we vanwege 75 jaar herdenking nog meer aanloop. Dit gaat een unieke ervaring worden!

De brug in Son, OMG 2014.

OMG2019 begint op donderdag 12 September 2019 met de opening van ons start kamp in Leopoldsburg (België) waarvan het drie daagse verblijf gratis is inbegrepen. Op zaterdag 14 September rijden we in colonne naar ons basecamp “DZA Vlagheide” over Hell’s Highway, dezelfde wegen als de bevrijders in 1944.

Daarna kan je de gehele week gratis verblijven op ons basecamp te Meierijstad tussen Schijndel en Veghel. Het kampement staan bol van activiteiten op het gebied van educatie, veteranen, militaria en re-enactment. Duizenden basisschool leerlingen uit de regio komen naar het kamp om daar te leren over onze bevrijders. Leuk!

In het tweede weekend rijden we op zondag 22 september met z’n allen in colonne naar de Waalkade in Nijmegen, waar we weer opgewacht zullen worden door tienduizenden belangstellenden!

De Waalkade tijdens OMG2014 – Robert van Ginkel

Voor slechts € 75 per persoon mag je aan beide ritten deelnemen en kan je in totaal 10 nachten gratis verblijven op ons basecamp. Voor € 50 per persoon kan je meedoen aan één van beide ritten, ook dan is het basecamp gratis inbegrepen. Kinderen die geboren zijn na 1-1-2015 kunnen geheel gratis deelnemen mits onder begeleiding van een betalende volwassen deelnemer.

Bij je inschrijving voor de routes krijg je altijd de volgende geweldige gratis extra’s:

  • OMG2019 full-colour routemagazine (beperkte oplage) voor volwassen deelnemers.
  • 2 horeca consumpties per volwassen deelnemer per route.
  • Lunchpakket(ten) tijdens route Noord en/of Zuid voor betalende kinderen en volwassenen.
  • OMG2019 voertuigbord(en) voor ingeschreven voertuigen.
  • OMG2019 card (identificatie) voor betalende kinderen en volwassenen.
  • 25% entreekorting op regionale oorlogsmusea t/m december 2019 (op vertoon van OMG card)
  • Drie dagen verblijf te Leopoldsburg (met hoge korting op lokale festiviteiten) voor route Zuid
  • Zeven dagen verblijf te Meierijstad voor alle route Zuid en/of Noord deelnemers (inclusief faciliteiten)
  • En het belangrijkste; een onvergetelijke herinnering.

Maaltijden- en ontbijtvouchers voor basecamp Dropzone A in de gemeente Meierijstad tussen Schijndel en Veghel kun je bij je bestelling t.z.t. opgeven, zodat je zeker weet dat er op je wordt gerekend met het eten. Kinderen tot 15 jaar (in 2019) neem je bijna gratis mee, we willen de nieuwe generatie zo veel mogelijk betrekken bij de herdenkingen.

Schoolkinderen op het basecamp.

Bij de incheckbalie op het basecamp of Leopoldsburg ligt alles voor je klaar op je dag van aankomst.

De inschrijving is gesloten, het is helaas niet mogelijk om je ter plaatse in te schrijven. 

Vooraf aangemelde wapens met vergunning zijn toegelaten.
Vol=vol!