Gratis busvervoer naar basecamp op donderdag 19 september!

Op het basecamp DZ A Vlagheide wordt op donderdag 19 september een veteranen dag georganiseerd. Alle veteranen (met veteranen pas) zijn die dag bij ons van harte welkom, en krijgen gratis toegang. Dit geldt óók voor hun begeleider of hulphond. We hopen natuurlijk op een hoge opkomst. 

Om dat mogelijk te maken, worden er door onze sponsors kosteloos (historische) autobussen ingezet op uitsluitend 19 september. In een dienstregeling vanaf 9 uur tot 17 uur rijden er per heel en per haf uur bussen vanaf het centraal station ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven zonder tussenstop direct naar het basecamp. Vanaf daar kunt u tot uiterlijk 19 uur weer kosteloos terug naar de twee steden. 

De op- en afstapplaats te ‘s-Hertogenbosch is de OV bushalte B bij het CS. In Eindhoven is dat tegenover het station aan de stadszijde. U wordt heen en terug vervoerd met bussen zoals afgebeeld. Hoe gaaf is dat! 

Als klap op de vuurpeil bieden wij deze gratis transporten niet alleen aan de veteranen aan, maar aan ALLE geïnteresseerden die op die dag ons basecamp willen bezoeken. Echter indien u geen veteraan bent, dient u wel gewoon een entreeticket te kopen (via onze website www.omg2019.nl). De tickets kosten dan € 5 pp en kids ( 5 t/m 15) € 3 pp. 

Dit aanbod laat u toch niet lopen? 

OMG2019 wordt mede mogelijk gemaakt door: