Mededeling van het bestuur omtrent Cider White – Grave

Hierbij maken we kenbaar dat er na ampele afstemming met onze vrijwilligers voor de organisatie van de locatie Cider White geen overeenstemming mogelijk bleek over de detailvoorwaarden waaronder deze locatie onder de OMG2019 vlag zou kunnen plaatsvinden.
Dientengevolge zal de locatie Grave géén deel gaan uitmaken van ons programma.  Bezoekers die reeds combi-tickets hebben aangeschaft via onze webshop zullen wij een alternatief bieden al dan niet in combinatie met een gedeeltelijke refund. U krijgt hierover nog nader bericht.

Ons Basecamp Dropzone A Vlagheide zal voor elke geïnteresseerde in WO2 meer dan voldoende uitdaging bieden gericht op zowel geallieerde voertuigen als re-enactment displays. De uitstekende horecavoorzieningen zullen bijdragen aan een aangenaam verblijf.
Op loopafstand van zowel de paradroppings, het oude vliegveld, de Koeveringse dijk en de Eerdse molen hebt u bovendien een perfecte uitvalsbasis voor een meerdaags verblijf. Dropzone A heeft aldus voor ieder wat wils in petto!
Bestuur stichting Operatie Market Garden
Karel van Soest, voorzitter
Henk Boons, secretaris
René de Ridder, penningmeester

OMG2019 wordt mede mogelijk gemaakt door: