Nog 4 maanden inschrijven

Nog maar vier maanden te gaan en onze inschrijving voor deelnemers loopt op zijn einde! Ja, inderdaad; als je met je Tweede Wereldoorlog voertuig nog deel wil nemen, wacht dan niet meer met inschrijven!
Na 30 juni is inschrijven niet meer mogelijk en vis je dus achter het net. Dat zou erg jammer zijn want ons mooie basecamp biedt je de gehele week vermaak in een historisch correcte ambiance.

De openingstijden voor bezoekers zullen van zondag t/m zaterdag zijn van 9.00 tot 18.00 uur, en er zijn ook deze keer al weer vele duizenden entree-tickets verkocht in de voorverkoop. Hierin begrepen de komst van ruim 1.700 schoolkinderen die komen kijken hoe een WO2 kamp in bedrijf direct achter de frontlinie er uitzag.
Je hebt de kans om hier zelf onderdeel van uit te maken en je hobby uit te dragen aan vele geïnteresseerde bezoekers.  Je kunt zelf bepalen op welke dagen je aanwezig wilt zijn en/of aan welke route(s) je in de colonne mee wil rijden.
Je verblijf op het basecamp is daarbij altijd gratis inbegrepen, en ook voor je kids zijn er gunstige deelname tarieven. We rekenen op je komst!

OMG2019 wordt mede mogelijk gemaakt door: