Vrijwilligers

Een prachtige route, schitterende voertuigen en veel toeschouwers. Echter is het feest niet compleet zonder jouw hulp! Vind jij het leuk om ons te helpen door vrijwilliger te zijn? We zijn altijd op zoek naar mensen die ons kunnen helpen op de route of mensen die het leuk vinden op ons Basecamp in de gemeente Meierijstad  mee te helpen.

Tijdens de basecamp week op de vlagheide tussen Schijndel en Veghel zal er voor een natje en droogje gezorgd worden ‘wat de pot schaft’ maar daar staat tegenover dat vrijwillig niet vrijblijvend is, en er wel wat van je wordt verwacht in een goede harmonie en sfeer.  Dus wil jij deze week tot een onvergetelijk succes maken?

Mocht jij ons niet kunnen helpen tijdens de operatie zelf, maar wil je toch je steentje bijdragen? Dat kan! Naast mensen tijdens deze week zijn wij ook opzoek naar vrijwilligers die mee willen helpen  bij het op- en afbouwen van het terrein maar ook aan het onderhoud van onze website en het bijhouden van onze social media kanalen.

Dus heb jij affiniteit met het creëren van content en wil jij Operatie Market Garden tot een succes maken? Neem dan contact via deze Aanmelding LINK.