Vrijwilligers

We zoeken vrijwilligers voor verschillende taken.
Dit zijn de meest urgente:

Evenement-verkeersregelaar: hiervoor moet een toets op de computer gemaakt worden. U kunt zich vanaf 3 JULI aanmelden voor een toetscode bij routezuid@omg2019.nl. Zodra u de toets met goed resultaat hebt afgelegd kunnen we u aanmelden als evenementen-verkeersregelaar. De taak zal tijdens de routes en rond het Basecamp uitgevoerd worden.

Steward: We komen in België 30 stewards tekort voor de route Zuid. Zij moeten op 14 september van 09:00-12:00 uur helpen bij de route in de omgeving Hechtel-Eksel en Lommel. De taak is het bewaken van het hek en informeren van het publiek. Het verkeer mag niet geregeld worden. Meld u aan bij routezuid@omg2019.nl.
De cursus als evenementen-verkeersregelaar is niet noodzakelijk, maar wordt wel aanbevolen.

Opgeven beschikbaarheid
We hebben gevraagd aan iedere vrijwilliger om aan te geven op welke dagen hij/zij aanwezig is. Willen degene die dit nog niet gedaan hebben dit doorgeven aan plan@omg2019.nl.
Ook wijzigingen doorgeven aan plan@omg2019.nl !

Volgende overleggen:
woensdag 4 september (alle vrijwilligers).

Een prachtige route, schitterende voertuigen en veel toeschouwers. Echter is het feest niet compleet zonder jouw hulp! Vind jij het leuk om ons te helpen door vrijwilliger te zijn? We zijn altijd op zoek naar mensen die ons kunnen helpen op de route of mensen die het leuk vinden op ons Basecamp in de gemeente Meierijstad  mee te helpen.

Tijdens de basecamp week op de vlagheide tussen Schijndel en Veghel zal er voor een natje en droogje gezorgd worden ‘wat de pot schaft’ maar daar staat tegenover dat vrijwillig niet vrijblijvend is, en er wel wat van je wordt verwacht in een goede harmonie en sfeer.  Dus wil jij deze week tot een onvergetelijk succes maken?

Mocht jij ons niet kunnen helpen tijdens de operatie zelf, maar wil je toch je steentje bijdragen? Dat kan! Naast mensen tijdens deze week zijn wij ook opzoek naar vrijwilligers die mee willen helpen  bij het op- en afbouwen van het terrein maar ook aan het onderhoud van onze website en het bijhouden van onze social media kanalen.

Dus heb jij affiniteit met het creëren van content en wil jij Operatie Market Garden tot een succes maken? Neem dan contact via deze Aanmelding LINK.

OMG2019 wordt mede mogelijk gemaakt door: